Hos os finder du et stort udvalg af græsfrø til forskellige formål. Vi forhandler markedets bedste græsfrø fra de anerkendte producenter Turfline® og Barenbrug.

Sortimentet byder bl.a. på:

  • Græsfrø til nysåning – Anlægning af ny græsplæne
  • Græsfrø til eftersåning – Bruges til at reparation og vedligehold af græsplæner i både forår og efterår.
  • Redskaber til nem spredning af græsfrøene og gødning.

Alle græssorter og græsarter som bruges i græsfrø fra Turfline er S-mærkede, hvilket betyder at de er officielt testet og afprøvet i en periode på 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet). De tester dem for bl.a. sygdomsresistens, slidstyrke, tørketolerance og skudtæthed.

Det betyder i bund og grund, at du kan være helt sikker på at du får markedets absolut bedste og mest veldokumenterede græssorter i din græsplæne.

Udvalget af græsfrø

Herunder kan du så de forskellige græsblandinger som kan købes i vores butik eller online. Priser og detaljerede varebeskrivelser kan du se online på Havehandel.dk her. 

Et lille udsnit af vores Barenbrug sortiment

Et godt råd til når du køber græsfrø

Der er findes mange forskellige græsfrøblandinger, hvilket kan gøre det lidt svært at vælge. Det bedste råd vi kan give er, at du altid kigger på indholdsfortegnelsen, inden du putter græsfrøene i indkøbskurven.

Du behøves ikke at kunne kende forskellen på de mange græssorter, eller være bekendt med ordene rajgræs og rødsvingel. Det vigtigste er at man ser på hvor mange forskellige græssorter blandingen indeholder.

En god græsblanding skal som minimum indeholde 4 forskellige græssorter

Jo flere forskellige græssorter der findes i den græsblanding du vælger at bruge, jo stærkere græsplæne får du. En græsplæne med stor variation af græssorter kan bedre tolerere tørke og kan bedre overleve angreb fra plænesygdomme som f.eks. Sneskimmel og Rød tråd.

Vi anbefaler altid Turfline “Den Rigtige” til nysåning, da den indeholder 6 forskellige græssorter, som alle er S-mærkede.

Har du spørgsmål eller på udkig efter et godt tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på enten e-mail eller telefon.