Er du løbet tør for træpiller? Så kan vi tilbyde dig træpiller i 6 mm. til gode priser. Du kan hente enkelte poser eller hele paller i vores butik, helt som det passer dig.

Vi tilbyder også levering af træpiller i Danmark, kontakt os herom og få et godt tilbud. Du kan evt. benytte vores særlige træpille kontakt formular, som du finder nederst på siden.

Vores udvalg er svingende, men består pt af Södra træpiller fra sverige

Priser på træpiller:

ProduktEnhedPris
Södra 6 mmsæk40 kr.
Södra 6 mmpalle2000 kr.

Træpiller afhentet i Holstebro

Har du selv mulighed for at afhente dine træpiller så er der mange penge at spare. Vi tilbyder altid vores kunder at hente direkte hos os uanset mængden af træpiller. Skal du kun bruge en enkelt pose, så kan du hente den hos os uden at det koster et ekstra gebyr.

Henter du flere paller ad gangen kan vi lave et tilbud til dig. Bruger du mange træpiller er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Se gerne vores kontaktformular nederst på denne side.

Du finder os og træpillerne på adressen Idomvej 70, 7500 Holstebro.

Levering af træpiller

Vi tilbyder både levering med mobiltruck og levering med palleløfter til kantstenen. Vi kan levere fra dag-til-dag hvis du ønsker levering til kantsten. Leveringstiden med mobiltruck er ca. 2-5 dage.

Vi har gode fragtaftaler og kan derfor levere i det meste af Danmark til meget favorable priser.

Vi udregner altid en individuel pris til dig, da prisen afhænger af hvor i landet du bor og hvor mange paller træpiller det drejer sig om. På den måde sikrer vi at du altid for den billigste pris på træpiller.

I videoen herunder kan du se hvordan “levering med pallevogn til kansten” fungerer, når man får leveret sine træpiller. Det vigtigste man skal være opmærksom på, er at pallevognen kræver fast underlag at køre på, dvs. fliser eller asfalt.

Afspil video

Indhent et tilbud her: