Her kan du finde priser og billeder af vores flis-typer. Flis vejer meget lidt, hvilket gør det ekstra attraktivt at hente selv, da man kan køre med en hel kubikmeter af gangen på en almindelig trailer. Medbring din egen, eller lån en af vores, så læsser vi for dig.

Vi tilbyder også levering af vores træflis og barkflis. Kontakt os på mail, tlf. eller på facebook – så laver vi et uforpligtende tilbud med det samme.

Du kan også indhente et tilbud online her.

Flis: *** 250 liter (1/4 m3) vejer ca. 90 kg.  ***
Stammeflis  250 L 100 ,-
Barkflis 250 L 100 ,-
Kakaoflis  250 L (IKKE PÅ LAGER) 150 ,-
Du kan også bestille flis i bigbags lige her – Leveres i hele Danmark

Tryk på billederne nedenfor, for at se dem i stor størrelse.

Flis levering

Vi kan levere både træflis og barkflis til hele Danmark i løs vægt og i bigbags. Uanset om du har adresse i jylland, fyn eller sjælland, kan vi hjælpe med billig flis til dit næste haveprojekt.

I Holstebro og omegn kan vi tilbyde leveringer med egen tiptrailer, det betyder at vi kan levere inden for få timer, til en fordelagtig pris. Byer hvor vi kan levere samme dag er henholdsvis Holstebro, Struer, Lemvig, Vinderup Idom, Ulfborg, Aulum, Vemb, Hjerm, Skave, Bækmarksbro, Mejrup, Tvis, Halgård og Sørvad.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud flis, kan du hurtigt og nemt sende en efterspørgsel i kontaktformularen herunder. Vi kan også fanges på telefon: 4041 7915

Husk at angive mængde og leveringsadresse.

Flis til haven

Der er en god grund til, at flis er et meget populært produkt hos både private husejere og anlægsgartnere over hele landet.

Flis er et ukrudthæmmende materiale, som er nemt at lægge ud og kan købes til fornuftige penge. Husk at man skal lægge et lag på mindst 10 cm. for at undgå ukrudt.

Udover at være ukrudthæmmende, så bevarer et godt lag flis også jordens fugtighed helt op til overfladen. Når jorden holdes fugtig helt op til den oprindelige overflade, som ellers er skiftevis tør og våd, gør det at jorden er brugbar for rødder og jordbundsorganismer i netop den del, som er mest rig på næring.

Fordele ved brug af flis i haven:

  • Flis er ukrudthæmmende i lag tykkere end 10 cm.
  • Flis giver planterne mulighed for at udnytte jorden helt op til overfladen
  • Flis beskytter mod erosion
  • Flis forbedrer mængden og variationen blandt mikroorganismer i jorden
  • Flis beskytter jorden mod sammenpresning