Her finder du priser og billeder af alle vores forskellige typer af sand og grus. Dette er en oversigt over vores afhentningspriser.

Vi kan også tilbyde levering tippet af i f.eks. din indkørsel. Se vores priser på sand og grus inklusiv levering på: HSG.dk  

Medbring en trailer, eller lån en trailer af os og vi læsser den ønskede mængde på for dig.

Har du brug for en større mængde og levering?
– Kontakt os gerne, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud til dig. Du kan indhente et tilbud her.

Sand & grus afhentningspriser:

250 L = 0,25 kubikmeter

Flisesand / afrettersand 0-4 mm  250 L (ca. 400 kg)100 ,-
Strandsand 0-2 mm  250 L (ca. 400 kg) 100 ,-
Sandkassesand  250 L (ca. 400 kg)100 ,-
Støbesand  0-4 mm  250 L (ca. 400 kg)100 ,-
Støbemix 0-11 mm  250 L (ca. 400 kg)100 ,-
Stabilgrus 0-32 mm  250 L (ca. 400 kg)100 ,-
Tilbehør:
Ukrudtsdug 1×15 meter 40g/m259 ,-
Fiberdug 1×15 meter 80g/m289 ,-
Sandkassedug 170×170 cm39 ,-

Ærtesten (pyntegrus) Afhentningspriser

Hvid  250 L (ca. 350 kg)200 ,-
Blåmix  250 L (ca. 350 kg)225 ,-
Brunmix  250 L (ca. 350 kg)200 ,-
Nøddesten  250 L (ca. 350 kg)200 ,-

Pyntegrus er et sømateriale som ofte bruges til at anlægge indkørsler, stier og bede. Pyntegrus bliver i daglig tale også kaldt ærtesten, ral og slotsærter.

Pyntegrus er udover at være et fantastisk flot produkt også et billigere alternativ til andre belægninger som f.eks. granitskærver og fliser.

Når man laver belægninger med pyntegrus anbefaler vi altid at man udlægger et lag på ca. 4-5 cm. og lægger fiberdug/ukrudtsdug under gruset.

Pigsten

Pigsten 90-150 mm  250 L (ca. 400 kg)  UDSOLGT400 ,-

Pigsten bliver oftest brugt til belægninger, eller som fyld til gabionvæg. Belægninger med pigsten er blevet meget populære på grund af sit flotte og rustikke udseende, som man husker dem fra de gammel tid.

I gamle dage var pigsten en af de mest almindelig typer af belægninger og mange af de ældre pigstensbelægninger, kan stadig findes på gamle gårde og landejendomme.

Leje af pladevibrator / stamper

Mangler du en pladevibrator til dit fliseprojekt? Eller har du andet du skal have stampet? Vi tilbyder leje af stamper for 150 kr. pr. døgn. Minimum leje: 150 kr. 
Vi har også afrettersæt og andet udstyr. Det hele kan ses under vores menu “Materieludlejning”.

Pladevibrator leje
Lej en pladevibrator - 150 kr pr. døgn

Levering af sand og grus

Vi kan levere hele vores udvalg af sand og grus til hele Danmark i både løs vægt og i bigbags. I Holstebro og omegn kan vi tilbyde haste leveringer med egen tiptrailer, det betyder at vi kan levere inden for få timer.
Byer hvor vi kan levere samme dag er henholdsvis Holstebro, Struer, Lemvig, Vinderup Idom, Ulfborg, Aulum, Vemb, Hjerm, Skave, Bækmarksbro, Mejrup, Tvis, Halgård og Sørvad.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på sand eller grus, kan du hurtigt og nemt sende en efterspørgsel i kontaktformularen herunder. Vi kan også fanges på telefon: 4041 7915

Husk at angive mængde og leveringsadresse.

Flisesand / afretningssand

Kært barn har mange navne og det gælder især vores flisesand, der i daglig tale også kendes som afretningssand, fyldsand, bakkesand, gult sand, afrettergrus, brolæggersand og listen forsætter.

Uanset hvad man vælger at kalde denne sandtype, så hedder kornstørrelsen 0-4 mm. og den indeholder ler.

Flisesand bruges, som navnet antyder, ofte til at lægge fliser i. Det er dog ikke kun til fliselægning, da flisesand bruges ved stort set alle former for anlæg af belægninger og i stor stil som fyldsand til f.eks. nybyggerier.

Ved anlæg af belægninger anbefales det at bruge ca. 5 centimeter flisesand til at rette af i.

Støbesand

Støbesand har ligesom flisesand også flere navne. Støbesand kendes bl.a. også som pudsesand og vasket sand.

Støbesand har kornstørrelsen 0-4 mm. og er vasket fri for ler.

Støbesand bruges primært til støbning af pudsearbejde, slidlag og pudselag ved både indendørs- og udendørsprojekter. Blandingsforholdet mellem støbesand og cement lyder oftest på 1:4 (4 dele støbesand og 1 del cement) – men det bør du læse på selve på cement posen.

Støbemix

Støbemix bruges ligesom støbesand primært til støbearbejde. Støbesand har en større kornstørrelse på 0-11 mm. og bruges derfor til at støbe robuste underlag og sokler.

Det anbefalede blandingsforhold mellem cement og støbemix varierer alt efter opgaven, men hedder typisk 1:4 (1 del cement og 4 dele støbemix). Skal man f.eks. lave betongulv som udsættes for kraftig slid bør man i stedet bruge blandingsforholdet 1:3.

Stabilgrus

Stabilgrus er en grovere sandtype, som har kornstørrelsen 0-32 mm. Stabilgrus bliver primært brugt i forbindelse med etablering af belægninger og til at reparere huller i grusveje.

Ved nyanlægning af indkørsler udlægges der altid et lag på 15-25 cm. stabilgrus, før der udlægges afretningssand. Det er utrolig vigtigt at huske et lag stabilgrus ved etablering af belægninger, som skal bære tung trafik.

Når stabilgruset er lagt ud, skal det stampes med en pladevibrator for at underlaget bliver stabilt. Vi kan hjælpe med både store og små mængder stabilgrus, samt leje af pladevibrator.

Strandsand / sandkassesand

Strandsand er en flot lys/hvid sandtype, som primært bliver brugt i sandkasser eller som fugesand mellem fliser.

Når sandkassen skal fyldes med sand, så er det vigtigt at man vælger en sandtype, som er fri for ler. Hvis sandkassesandet indeholder ler, så laver det misfarvninger på børnenes tøj, som er tæt på umuligt at vaske af.

Alt vores sand og grus kan også bestilles i bigbags her – Billigt grus i bigbags