Er du udkig efter nye højbede til køkkenhaven? Så er du landet det rigtige sted!

Vi har et stort udvalg af højbede udført i forskellige materialer og mål. Vi laver blandt andet højbede i det populære materiale Cortenstål, som er kendt for sit rustne og rustikke udseende.

Hos os finder du både højbede i smarte samle-selv løsninger, men også stål højbede med svejsede og slibede kanter. Vi har naturligvis pallerammer i både sort og natur farve, så man hurtig og billigt kan etablere en flot køkkenhave.

Vi kan lave højbede i cortenstål og høj-galvaniseret stål på specialmål, så de passer lige nøjagtigt ind i din have. Kontakt os gerne på mail eller telefon og få et uforpligtende tilbud på et højbed.

Du kan også indhente et tilbud online lige at klikke her.

Højbede i råjern som ruster eller i galvaniseret stål (højde 27 cm)

Priser findes lige efter billederne.

Priser på højbede i 1,5 mm råjern som ruster eller galvaniseret stål

Se lagerstatus, priser og udvalg her: https://havehandel.dk/produkt-kategori/haveartikler/hoejbede-og-plantekasser/hoejbede-i-jern/

Tilbehør til højbedene kan også findes på samme side. Der er både bundplader og ben.

Højbede i corten- eller højgalvaniseret stål (højde 40 cm)

Priser findes lige efter billederne.

Lagerstatus: på lager i cortenstål (højgalvaniseret kun i 60 og 40 cm plader)

Priser på højbede i 2 mm corten- eller højgalvaniseret stål

Se alle priser, udvalg og lagerstatus her: https://havehandel.dk/produkt-kategori/haveartikler/hoejbede-og-plantekasser/hoejbede-cortenstaal/

Tilbehør til højbedene kan også findes på samme side. Der er både bundplader og ben.

Højbede i specialmål

Her ses et projekt vi har leveret til en have i Holstebro. Der ses både billeder ved montering og efterfølgende 3 måneder senere, hvor cortenstålet har haft tid til at blive helt rustent. Det endelige resultat giver en fantastisk “varme” til omgivelserne, og skærmer samtidigt for forbipasserende. Løsningen holder godt 50 år – det er tiden det vil tage cortenstål at gennemtære. Det er altså en investering, som vil holde en stor del af husets levetid. 

(klik på billederne for at se større billeder)

Det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Har du et ønske til et højbed, bedafgrænser, græskant eller plantekumme i cortenstål? Så send os en mail med ønskede mål, eller giv os et kald. Vi kan også hjælpe med hjælpe dig med at fylde dine højbede – se vores jord til højbede her.

Vi har også lavet dette flotte sæt som bestod af 2 højbede, hvor bed1 måler 8,5 meter i længden, 30 cm i bredden og 110 cm i højden… Bed2 måler 3 meter i længden med samme bredde og højde. Prisen for dette sæt var 24.350 kr. incl moms og levering.  Kan ses her: (tryk på billede for stor størrelse)

Højbede i cortenstål

Cortenstål er et materiale, som i dag er utroligt populært pga. dets unikke rust udseende, men der flere fordele ved cortenstål end udseendet. Cortenstål er utrolig vejrbestandigt og rusttrægt, og er af den grund i mange år blevet brugt som konstruktionsstål i skibscontainere og broer.

Rustfladen som cortenstål udvikler i løbet af en meget kort periode med regn, er designet til at beskytte mod korrosion(gennemtærring). Sjovt nok “ruster” cortenstålet for at beskytte mod rust. Både vores cortenstål højbede og højbede i højgalvaniseret stål har en levetid på op mod 50 år.

Vi har flere års erfaring med højbede udført i cortenstål, og vi har hjulpet med løsninger til kommuner, boligforeninger og naturligvis også private.

Du kan også indhente et tilbud i formularen herunder.