Holstebro Sand & Grus har siden 2003 leveret have- og byggemateriale til både private og professionelle i Holstebro og omegn, fra lageret og butikken som ligger i Holstebro på adressen Smedegårdvej 2.

I butikken kan man komme med sin trailer, og få læsset lige alt lige fra granitskærver til sandkassesand. Udvalget og stort og man kan altid få vejledning og gode råd til sine projekter.

Holstebro Sand og Grus panorama 2017
Et ældre billede, af den tidligere adresse 

 

Jens Peter Nissen har ejet og drevet virksomheden Holstebro Sand & Grus siden december 2003. Igennem årenes løb er sortimentet og udvalget af produkter inden for sand, granit, muld og flis steget markant, du finder derfor med sikkerhed de nødvendig materialer til dit næste projekt hos Holstebro Sand & Grus.

I starten af 2016 bliver Jens Peters sønner Mark Nissen og Martin Nissen ansat på fuld tid. Sønnerne påbegynder arbejdet med webshoppen Havehandel.dk, som skal gøre udvalget af kvalitetsprodukter tilgængeligt for hele Danmark. I løbet af et par år, er Havehandel.dk blevet et af danskernes favoritsted at bestille materialer som f.eks. topdressing, granitskærver, højbedsmuld og græsfrø.

Nu afsendes der hvert år flere tusinde bigbags fra adressen i Holstebro til private havefolk og anlægsgartnere over hele Danmark.

 

Miljøvenligpakning

 

Projekt

 

Bødkeriet A/S (Holstebro Sand og Grus), er en SMV virksomhed som vækstet de seneste 6 år. Virksomheden ligger uden for byzone tæt ved Tvis som ligger få kilometer fra Holstebro. Virksomheden producerer bl.a. bigbags som indeholder sand, grus, granitskærver og lignende til alverdens haveprojekter i hele Danmark. Alle disse sælges hovedsageligt online via deres webshop.

 

En produktion af bigbags fylder utrolig meget, og foregår hovedsageligt udendørs. For at kunne gøre produktionen større, og udvide med flere produkter, kræver det ekstra udendørs område med fast belagt underlag. Virksomheden udvider udendørsområdet med fast belægning i form af asfalt, og flere ”båse” til oplag af flere forskellige typer materialer som et projekt med tilskud fra EU. Dette vil resultere i stigende produktion som i sidste ende skaber flere arbejdspladser og værdi for lokalområdet.