Holstebro Sand & Grus har siden 2003 leveret have- og byggemateriale til både private og professionelle i Holstebro og omegn, fra lageret og butikken som ligger i Holstebro på adressen Smedegårdvej 2.

I butikken kan man komme med sin trailer, og få læsset lige alt lige fra granitskærver til sandkassesand. Udvalget og stort og man kan altid få vejledning og gode råd til sine projekter.

Holstebro Sand og Grus panorama 2017
Et ældre billede, af den tidligere adresse 

 

Jens Peter Nissen har ejet og drevet virksomheden Holstebro Sand & Grus siden december 2003. Igennem årenes løb er sortimentet og udvalget af produkter inden for sand, granit, muld og flis steget markant, du finder derfor med sikkerhed de nødvendig materialer til dit næste projekt hos Holstebro Sand & Grus.

I starten af 2016 bliver Jens Peters sønner Mark Nissen og Martin Nissen ansat på fuld tid. Sønnerne påbegynder arbejdet med webshoppen Havehandel.dk, som skal gøre udvalget af kvalitetsprodukter tilgængeligt for hele Danmark. I løbet af et par år, er Havehandel.dk blevet et af danskernes favoritsted at bestille materialer som f.eks. topdressing, granitskærver, højbedsmuld og græsfrø.

Nu afsendes der hvert år flere tusinde bigbags fra adressen i Holstebro til private havefolk og anlægsgartnere over hele Danmark.

 

Miljøvenligpakning