Mangler du rullegræs? Så lad os hjælpe dig. Vi hjælper hvert år flere hundrede haveejere med at få ny græsplæne anlagt med rullegræs – er du den næste?

Rullegræs er blevet en populær løsning i hele Danmark. Særligt er hastigheden på at få en flot og grøn græsplæne, med til at gøre det et populært produkt når man skal have anlagt græsplæne. Med vores rullegræs fra Turfline får du en ukrudtsfri, flot og stærk græsplæne i en fart. 

Priser på rullegræs

Når du søger på nettet, er det vigtigt du ikke blot kigger på kvadratmeter prisen. Vi har set flere eksempler på kunder, der er blevet overrasket af et leveringsgebyr. Det bliver du ikke hos os.
Vores priser er inklusiv moms og levering direkte til din adresse. 

Her kan du se priser og bestille hurtigt online.

Rullegræs kan bestilles hos os via mail kontakt@hsg-ho.dk eller ved at ringe til os på tlf. 40 41 79 15. 

Køb af rullegræs

Når man skal ud og købe rullegræs, skal man inden da, have styr på mængden. Anlægsgartnere anbefaler at man bestiller 5-10% ekstra, da rullegræsset skal ligges helt tæt og muligvis skæres til ved nedlægning. Der vil derfor næsten altid være et spild. Mindste mængde ved bestilling er 24 kvadratmeter. 

Levering af rullegræs

Vi kan stå for levering af rullegræs til dit næste haveprojekt, uanset hvor i landet du skal have lavet lagt en ny græsplæne. Overstående priser er de samme uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Rullegræsset leveres på paller med pallevogn. Rullegræs skæres altid dagen før levering, så man modtager helt frisk græs. Det kan derfor leveres tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Man ønsker selv leveringsdato, og der kan ofte leveres inden for 3-4 dage. I højsæson er der dog risiko for længere leveringstid – så vær gerne ude i så god tid som muligt.

(tekst fortsætter under billederne)

Her er et eksempel på levering af 400 m2 rullegræs i Halgård, 7500 Holstebro:

rullegræs levret hos privat

Forberedelse og nedlægning af rullegræs

Det er vigtigt at jorden er korrekt forberedt inden udlægning af rullegræs, for at opnå det bedste resultat. Vi har skrevet en rullegræs-vejledning, som kan guide dig gennem hele forløbet, hvis du altså ønsker at gøre det selv.

Vi kan også tilbyde dig, at en af vores dygtige samarbejdspartnere klarer hele arbejdet for dig. Kontakt os gerne – uanset om du søger et tilbud på blot rullegræsset, eller en komplet færdigløsning hvor vi både bearbejder jorden og udlægget rullegræsset for dig.