Bortkørsel af jord

Bemærk: Vi er midt i en flytning, og kan derfor ikke tage imod jord på nuværende tidspunkt. Hvis du ringer til os, vil vi gerne vejlede i hvilke af vores samarbejdspartnere du kan kontakte for en god pris på borskaffelse af dit jord.

Står du og skal have afskaffet små eller store mængder jord ved f.eks. udgravning til et ny hus på din nye grund? Så kan vi hjælpe dig med hele processen til billige priser.

Fordi vi kan bearbejde den modtagende muldjord og kan derefter genanvende den, betyder det at vi ikke indregner fortjeneste ind i tilbuddet på bortskaffelsen af din jord.

Du kan altid indhente et 100% uforpligtende tilbud via nedenstående kontaktformular, på e-mail: Kontakt@hsg-ho.dk eller på telefon: 40417915.

Bortskaffelse af jord – pris

Prisen for bortskaffelse af jord afhænger af forskellige faktorer, og har derfor som udgangspunkt ikke en fast listepris, da vi ønsker at gøre det billigst muligt. 

Drejer det sig om forurenet jord kan vi desværre ikke hjælpe. Vi modtager kun jord uden forurening.

Hvor kan vi hjælpe med bortskaffelse af jord?

Bor du i Holstebro eller omegn, vil vi meget gerne give dig et tilbud på bortkørsel af jord. Vi arbejder i bl.a. byerne Holstebro, Tvis, Vinderup, Struer, Aulum, Skave, Vemb, Hjerm, Idom, Ulfborg, Bur, Borbjerg, Hogager, Nr. Felding, Handbjerg, Herup og mange andre byer i Midt- og Vestjylland.

Udover bortkørsel af jord kan vi også hjælpe med alt slags sand, grus, granit og flis til dit projekt.

Meld jordflytning til kommunen

Når du skal bortskaffe jord for din grund, så er det vigtigt at der er styr på det formelle. Når man flytter på større mængder jord i forbindelse med nybyg, så skal det altid meldes til kommunen. Allerede ved mere end 1 kubikmeter er man nødt til at melde flytning af jord. Er jorden forurenet i mindre eller høj grad, kræver det en tilladelse og der vil være særlige transportkrav.

Vi hjælper gerne med alt det formelle, såfremt det ønskes.